Tietoa yhdistyksestä

Vanhat Norssit ry:n tarkoituksena on toimia Norssin entisten oppilaiden välisenä yhdyssiteenä sekä vaalia koulun oppilaspolvien välistä yhteyttä ja ylläpitää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja Norssin henkeä.

Toiminta

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä vuosittain koulun kanssa tiiviissä yhteistyössä Norssin päivän, muita juhlia sekä jakamalla stipendejä. Lisäksi yhdistys tukee koulun ja sen oppilaiden toimintaa erilaisissa projekteissa. Vanhat Norssit valitsee myös vuosittain Vuoden Norssin, joka lakitetaan Norssin päivänä koululla.

Jokaisella koulun entisellä oppilaalla on oikeus jäsenenä osallistua yhdistyksen toimintaan maksamalla vuosikokouksen määräämän jäsenmaksun tai sitä suuremman vapaaehtoisen kannatusmaksun. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 25 euroa, opiskelijoilta 15 euroa. Jäsenmaksun maksaneet saavat mm. lukuoikeuden Veikko-lehden sähköiseen näköislehteen aina uuden numeron ilmestyessä.

Vuosikokous pidetään aina toukokuussa Norssin päivänä klo 11.00 Norssissa. Tule mukaan ja osallistu toimintaamme!

Hallitus

Vanhojen Norssien hallitus on yhdistyksen päättävä elin, joka kokoontuu yleensä kaksi kertaa vuodessa maaliskuussa ja lokakuussa. Hallitus käsittelee yhdistykselle osoitetut tukipyynnöt, valitsee Vuoden Norssin jäsenistön esitysten pohjalta ja koordinoi yhdistyksen projekteja ja muuta toimintaa.

Yhteydenotot ja tukipyynnöt hallitukselle voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vanhatnorssit(at)gmail.com tai suoraan sihteeri Lasse Mäelle.

Hallitukseen kuuluvat kaudella 2017-2018:

Puheenjohtaja Heikki Kovanen
Varapuheenjohtajat Jussi Luukko ja Enni Schorin
Sihteeri ja rahastonhoitaja Lasse Mäki

Muut hallituksen jäsenet ovat Eero Akaan-Penttilä, Perttu Airikkala, Tapio Arponen, Timo Havulinna, Vuokko Hilden, Eero Hirvensalo, Eero Hyvönen, Magdaleena Ignatius, Eero Karhuvaara, Eero Katajavuori, Outi Kivi-Barberena, Mikko Kosonen, Hannu Kovanen, Lauri Lahtinen, Markku Leino, Antti Matilainen, Lauri Mäkelä, Maria Pekkala, Timo Peltovuori, Wille Rydman, Turo Saarinen, Ville Salonen, Juhani Salonius, Taina Schorin-Keltto, Kalle Soikkanen, Erik Sollamo, Ahti Tarkkanen, Toivo Tuomikorpi, Jorma Wartiowaara ja Kyösti Vihermaa.

Liity jäseneksi

Voit helposti liittyä Vanhojen Norssien jäseneksi alla olevan linkin kautta. Täytä lomakkeen tiedot ja valitse haluamasi suuruinen perus- tai kannatusjäsenmaksu, niin saat laskun kätevästi sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lomake: Jäseneksi liittyminen

Muista liittyä myös Vanhojen Norssien Facebook-ryhmään!

Vanhat Norssit ry

c/o Helsingin normaalilyseo