Tietoa yhdistyksestä

Vanhat Norssit ry:n tarkoituksena on toimia Norssin entisten oppilaiden välisenä yhdyssiteenä sekä vaalia koulun oppilaspolvien välistä yhteyttä ja ylläpitää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja Norssin henkeä.

Toiminta

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä vuosittain koulun kanssa tiiviissä yhteistyössä Norssin päivän, muita juhlia sekä jakamalla stipendejä. Lisäksi yhdistys tukee koulun ja sen oppilaiden toimintaa erilaisissa projekteissa. Vanhat Norssit valitsee myös vuosittain Vuoden Norssin, joka lakitetaan Norssin päivänä koululla.

Jokaisella koulun entisellä oppilaalla on oikeus jäsenenä osallistua yhdistyksen toimintaan maksamalla vuosikokouksen määräämän jäsenmaksun tai sitä suuremman vapaaehtoisen kannatusmaksun. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 25 euroa, opiskelijoilta 15 euroa. Jäsenmaksun maksaneille lähetetään koulun lehti Veikko postitse kotiin.

Vuosikokous pidetään aina toukokuussa Norssin päivänä klo 11.00 Norssissa. Tule mukaan ja osallistu toimintaamme!

Hallitus

Vanhojen Norssien hallitus on yhdistyksen päättävä elin, joka kokoontuu yleensä kaksi kertaa vuodessa maaliskuussa ja lokakuussa. Hallitus käsittelee yhdistykselle osoitetut tukipyynnöt, valitsee Vuoden Norssin jäsenistön esitysten pohjalta ja koordinoi yhdistyksen projekteja ja muuta toimintaa.

Hallitukseen kuuluvat kaudella 2016-2017:

Puheenjohtaja Heikki Kovanen
Varapuheenjohtajat Jussi Luukko ja Antti Matilainen
Sihteeri ja rahastonhoitaja Timo Havulinna

Muut hallituksen jäsenet ovat Eero Akaan-Penttilä, Perttu Airikkala, Tapio Arponen, Vuokko Hilden, Eero Hirvensalo, Eero Hyvönen, Magdaleena Ignatius, Eero Karhuvaara, Eero Katajavuori, Mikko Kosonen, Hannu Kovanen, Lauri Lahtinen, Markku Leino, Lauri Mäkelä, Lasse Mäki, Timo Peltovuori, Wille Rydman, Turo Saarinen, Ville Salonen, Juhani Salonius, Enni Schorin, Taina Schorin-Keltto, Kauko Sipponen, Kalle Soikkanen, Paavo Sollamo, Ahti Tarkkanen, Kirsi Tiihonen, Toivo Tuomikorpi, Jorma Wartiowaara ja Kyösti Vihermaa.

Liity jäseneksi

Voit helposti liittyä Vanhojen Norssien jäseneksi alla olevan linkin kautta. Täytä lomakkeen tiedot ja valitse haluamasi suuruinen perus- tai kannatusjäsenmaksu, niin saat laskun kätevästi sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vanhat Norssit ry