Ajankohtaista

Tällä sivulla julkaistaan uutisia yhdistystä koskevista ajankohtaisista asioista.


[11.11.2017] Norssin juhlavuosi huipentui Finlandia-talon pääjuhlaan

Marraskuun 11. päivän iltana Finlandia-talo täyttyi juhlivista norsseista. Paikalla oli yhteensä 1530 vanhaa ja nykynorssia; juhlaan oli kutsuttu mukaan myös koulun nykyistä ja entistä henkilökuntaa. Juhla alkoi puolentoista tunnin saliohjelmalla, jossa nähtiin kohtauksia koulun 150-vuotiaalta taipaleelta näytelmien, musiikin, runotaiteen, sauvavoimistelun ja break dancen muodossa. Saliohjelman jälkeen siirryttiin nauttimaan buffet-illallista lämpiöön, jonka pian täyttikin iloinen puheensorina ja vanhojen tuttujen kohtaamiset.

"Juhlavuosi on syntynyt koulun ja Vanhat Norssit ry:n tiiviissä yhteistyössä", totesivat koulun johtava rehtori Tapio Lahtero sekä yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Kovanen yhteisissä tervetuliaissanoissaan. Juhlatoimikunta kiittää juhlista annetusta erittäin positiivisesta palautteesta ja toivoo, että juhlavuodesta muodostui jokaiselle osanottajalle ikimuistoinen kokemus.

Finlandia-talon pääjuhlan lisäksi juhlavuosi on näkynyt monin tavoin. Tammikuun avajaisten ja teemapäivän jälkeen koulua on juhlistettu niin Norssin päivänä 12.5., sidosryhmätilaisuudessa Helsingin yliopiston suuressa juhlasalissa 8.11. kuin peruskoulun oppilaiden omassa juhlassa ja tanssiaisissa 11.11. aamupäivällä.


Alla julkaistut valokuvat Finlandia-talolta on ottanut Tapio Rinne.


Kansikuva

Liput hulmuavat tuulessa

Tunnelmaa salista

Illallinen lämpiössä

[20.10.2017] Uusi sähköpostiosoite

Osana yhdistyksen digitaalista kehittämishanketta verkkosivuja on päivitetty ja siirretty uudelle palvelimelle. Samalla olemme ottaneet käyttöön omat norssit.fi-sähköpostiosoitteemme. Yhdistyksen sihteeriin saa vastedes yhteyden osoitteella sihteeri(at)norssit.fi. Viestit ohjautuvat ao. osoitteeseen myös vanhasta gmail-osoitteesta.

Uusi sähköpostiosoite

Linkki: Uutisarkistoon